StreetArt Bergen / Gatekunst Bergen

streetartbergen.no er en nettside som har som formål å formidle gatekunst i Bergen. Her finner du nyttige lenker, bilder av kunstverk, galleri, gatekunst kart, nyheter og info om utstillinger, events og lignende. Vi kan også bidra med å formidle kontakt om du er på jakt etter kunstverk eller har en vegg eller bygg du ønsker å få utsmykket med kunst fra en av byens gatekunstnere.

I tillegg til å være en informativ nettside med god info om alt som foregår rundt gatekunst i Bergen har vi et stort nettverk og kan hjelpe deg som er interessert i gatekunst.

Er du på jakt etter noe gatekunst hjemme, på kontoret eller for å gi en gave? Vi har avtale med flere kunstnere og KA Galleri som vil hjelpe deg med å finne det rette til deg og det du ønsker, om det er print, på lerret eller rett på vegg.

Har du en vegg så ordner vi en kunstner!

Hva med å utsmykke en stor vegg, kontakt oss for en avtale og en prat. Privat eller foretak. 

Ser du etter nettbutikken?

Nettbutikken på GatekunstNorge.no er ikke lengre her. Hva fremtiden bringer er vi ikke helt sikker på, men vi vil fortsatt formidle gatekunst og urban kunst, og dele med våre besøkende informasjon om kunstverk, utstillinger og andre ting som skjer. 

Vi anbefaler alle som er ute etter å kjøpe kunst å besøke Underground Gallery som vi samarbeider med. 

Har du spørsmål om ett tidligere kjøp gjort via Gatekunst Norge. Ta kontakt så skal vi selvsagt hjelpe deg.