GatekunstNorge.no

Gatekunst Norge har hovedvekt på gatekunst, urbanart og popart. Vi samarbeider med flere gallerier og kunstnere i både Norge og utlandet.

Hva gjør vi?

Gatekunst Norge har hovedvekt på gatekunst, urbanart og popart. Vi arrangerer også popup-galleri med jevne mellomrom. 

Vår kunst

Gatekunst Norge reiser rundt for å se og oppleve gatekunst, popart og moderne kunst, på gaten og vi besøker andre gallerier rundt i europa og har tett dialog med flere internasjonale og lokale kunstnere. Vi har mange års erfaring bred kunnskap innen vårt felt, og ble stiftet 05. Feb 2019

På jakt etter å kjøpe gatekunst? Besøk vår samarbeidspartner Underground Gallery

Hva kan vi bidra med?

I tillegg til å være en informativ nettside med god info om alt som foregår rundt gatekunst i Norge har vi ett stort nettverk og kan hjelpe deg som er interessert i streetart og gatekunst.

Er du ute etter å kjøpe gatekunst? Vi samarbeider med flere kunstnere og gallerier. Vi anbefaler å besøke vår samarbeidspartner Underground Gallery.

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe spesielt du er på jakt etter. Skriv litt om hva du er på jakt etter, så vil vi naturligvis bidra etter beste evne for å hjelpe deg.

Har du en vegg eller annen fasade du ønsker skal dekoreres med gatekunst? Enten du er privatperson, bedrift eller annen organisasjon, kan vi formidle kontakt med kunstnere. 

Er det noe vi burde skrive om? Skjer det noe spennende våre besøkende bør få med seg? Det være seg nye lanseringer, spennende pop-up gallerier eller andre begivenheter, hører vi gjerne fra deg for gode tips og bidrag.

Ser du etter nettbutikken?

Nettbutikken på GatekunstNorge.no er ikke lengre her. Hva fremtiden bringer er vi ikke helt sikker på, men vi vil fortsatt formidle gatekunst og urban kunst, og dele med våre besøkende informasjon om kunstverk, utstillinger og andre ting som skjer. 

Vi anbefaler alle som er ute etter å kjøpe kunst å besøke Underground Gallery som vi samarbeider med. 

Har du spørsmål om ett tidligere kjøp gjort via Gatekunst Norge. Ta kontakt så skal vi selvsagt hjelpe deg.