Dirty Hans

Dirty Hans er en original Painter & Illustrator som spesialiserer seg på High Impact Contemporary Urban Art

Jeg er en selvlært kunstner, født og oppvokst mest i Liverpool / England.
Jeg begynte å male siden jeg fant det var det eneste som førte til en beroligende effekt over barndommenes hyperaktive tendenser.

Jeg tenkte ikke på å male seriøst før jeg så noen tidlige Roy Lichtenstein- og Henri de Toulouse-Lautrec-verker som sterkt ga meg og min malestil. reiseopplevelser har endret livet mitt og malingsteknikker også. gir meg nå entusiasme for å fokusere mine ubegrensede energier i å forenkle maleriene mine på en dristig, frisk, måte

Jeg henter inspirasjon for arbeidet mitt fra mange bilder fra 1950-tallet kultur, filmer, tegneserier, massemagasiner som reiser og studerer mer tradisjonelle samtidskunstnere.

Jeg har stilt ut i Antwerpen / Brussel. nordvest for england og nå er jeg ute for å utvide markedet mitt innen det digitale blandede mediefeltet
Galerie Van Der Planken, Vises på Tele2 (fransk TV) NY times.com

Jeg maler med arsykler og spraymaling på lerret. Jeg har ikke ordforrådet til å sette ord på det jeg vil at du skal føle, se, føle når du ser et maleri av meg, så jeg prøver å la maleriene snakke for meg og håper du liker dem like mye som jeg malte dem .

Viser det ene resultatet